top of page
Søg
  • Forfatters billedeKristian K Lassen

Kristian K Lassen - Bas i studiet 2

Opdateret: 14. jan.

BassTalk 04.01.2022: Henover juledagene har jeg spillet en del bas i studiet på forskellige projekter. Og her er den signalvej som bassen går i gennem inden den rammer harddisken. Først rammer bassen min Gallien Krueger MB 1001 RB 2 top som forforstærker. Der er en DI foran på forstærkeren, og jeg trykker på post-EQ-knappen for at få EQ-indstillingerne sammen med bassignalet. Derefter går jeg ind i BlueTube DP V2 for at få varmen fra rørene. Siden sidst har jeg opgraderet mit interface/lydkort til Focusrite Scarlett 18i20. Det lyder fantastisk og er lynhurtig til at gå i sync med computeren.


Alt det bedste

Kris
22 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Original on Transparent.png
bottom of page