top of page
Søg
  • Forfatters billedeKristian K Lassen

Kristian K Lassen - Bas quiz

Opdateret: 14. jan.

BassTalk 29.12.2020: Jeg har altid følt at det var vigtigt at tilføje en undervisningssituation lidt ekstra vitalitet, og det har derfor været særlig sjovt for mig, at bringe bassen, mit hovedinstrument i spil, hver gang jeg har set en mulighed for det. Jeg begyndte faktisk min karriere som musikpædagog i det nu hedengangne Højby Beboerskole som bas-lærer og samspilslærer. Ansættelsessamtalen var ganske kort: Har du kendskab til nodesystemet? Ja svarede jeg, og siden da har jeg arbejdet som underviser i mange forskellige sammenhænge. Noget af det føste jeg lagde mærke til som underviser var den kendsgerningen, at man er nødt til at udvikle en evne til at analysere ens eget spil, for at kunne lærer det videre til andre. Det var dengang en stor øjenåbner for mig. Jeg har altid elsket at undervise baselever, fordi jeg jo deler elevernes passion for instrumentet og musikken i det hele taget. I øjeblikket underviser jeg nogle baselever på Langelands Efterskole, og det er bare super sjovt at være tilbage i den rolle, hvor det hele startede tilbage i starten af 1990érne.

Fornyeligt lavede jeg endda en bas-quiz som en slags hyggestund for eleverne på Langelands Efterskole.


Alt det bedste

Kris


7 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


Original on Transparent.png
bottom of page