top of page
Søg
  • Forfatters billedeKristian K Lassen

BassTalk - 19.03.2017

Hej gutter! Jeg er tilbage med lidt bas snak! Som jeg nævnte i den forrige Bass Talk, er jeg ved at gøre mig klar til at indspille noget bas til det kommende album med The Sonic Flow. Jeg er ret glad for de optageindstillinger, som jeg talte om i den forrige Bass Talk. Den første idé jeg prøver på det nye album er en slap bas-ting, som jeg gerne vil optage med min Sandberg California TT4 '08 (Hardcore Aged Fiasta Red) for at få den punchy deep-end og klarhed i diskanten fra den indbyggede forforstærker. Desværre havde jeg lidt problemer med bassens elektronik. Så jeg ringede til fyrene hos Hansen Guitars. Disse fyre ved bare, hvordan man opsætter dit instrument. Her er et par billeder, der viser den dygtige tekniker Claus Holm Jensen, der arbejder på min bas. Har lige fået den tilbage, og den lyder fantastisk!
2 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Original on Transparent.png
bottom of page