top of page

MASTER I MUSIK
KANDIDATNIVEAU // SYDDANSK MUSIKKONSERVATORIUM

Kristian Kløvedal Lassens afsluttende mastereksamen i kreativ musikformidling var sammensat af flere dele: en studieportfolio, en projektportfolio og en ca. 45 minutter lang transart-session med 4 MGK-elever. 

 

I projektportfolien præsenteres en gennemarbejdet beskrivelse af et større forløb på Ollerup et halvt år før eksamen – herunder teoretiske perspektiver og refleksioner. Stilen er klar og giver et utvetydigt indtryk af godt skrivehåndværk.

 

Den praktiske eksamen koncentrerede sig om kreativ igangsættelse med afsæt i nyere malerier. Forløbet blev gennemført i en god social og faglig atmosfære, der hverken forcerede eller løb tør. 

Det var en veldefineret lederrolle, der på den ene side fastholdt overblikket og progressionen, og på den anden side etablerede en tæt kontakt, et skabelsestrygt arbejdsklima og en god dialog. De unge mennesker blev sat i centrum i en god balance mellem anerkendelse og krav og mellem proces og resultat – pædagogisk forførelse i ordets allerbedste forstand.

 

Den gode afsluttende evaluering viste, at de unge havde fået en ny og berigende indgang til kompositionsprocesser. Forløbet havde flyttet dem – og hvad kan man som kreativ igangsætter ønske sig mere?

-Udtalelse fra Syddansk Musikkonservatorium (SDMK) 

 

SAMLET UDDANNELSE

Voksenunderviser (VUU) fra Center For Voksenpædagogik - Skårup Seminarium, 2000

Folkeskolelærer fra Univercity College Lillebælt (UCL), 2008

Master i kreativ musikformidling fra Syddansk Musikkonservatorium (SDMK), 2020

"Musik har altid været min store passion. Det er derfor et stort privilegium at kunne dele denne glæde ved musikken med andre som også elsker musik" -Kristian Kløvedal Lassen, Grundlægger af LMA

Elsker du også musik? 

 

Så vil jeg gerne byde dig hjertelig velkommen til min verden af musik! Jeg er master i kreativ musikformidling fra Syddansk Musikkonservatorium (SDMK), og her på siden kan du lytte til min musik, få inspiration til dit eget musikliv og læse om mine kurser og foredrag. Mit virke kan således inddeles i disse fire hovedkategorier:

1. THE SONIC FLOW - et projekt som jeg er meget stolt af. Her laver jeg kun musik som jeg selv synes er spændende, og jeg har nogle af landets bedste musikere med på holdet omkring TSF. 

CARS ON WATER - et nyt projekt, hvor jeg undersøger hvordan man kan give popmusikken nye udtryk.

2. Gratis podcast med music talks og interviews med spændende musikere. 

3. BassTalk - gratis bas-blog, hvor jeg skriver om det at spille bas.

4. Undervisning, kurser og foredrag

SE DOKUMENTARFILMEN FRA OLLERUP-PROJEKTET

Original on Transparent.png
bottom of page